your blinded by my eyes

en snabbis fylld med bilder ist för ord, för just nu hinner jag inte förklara. så bilderna får tala för sig själv:

 

här har du tröjan, kära pojkvän

+anledningen till varför jag inte hinner träffa dig idag:(

hehehe uuuugly bild, yesplease

jo jag älskar dig. <3

PROV IMORGON, PLUGG MARATHON IKV! pusss, henke jag ringer dig snart!

 


anna kournikova

kom precis på att jag har tennisbollar till kinder. och att mitt hår tar åratal på sig att växa, så imorgon tar jag till med plattången. och jag kom också på att jag var rätt så taskig mot henrik nordh i luren precis, så jag tänker ringa upp honom om erbjuda mig att vara hans slav i den kommande veckan (not). fast han är på väg att bli sjuk, och jag älskar honom. så ja, ignorera tennisbollarna på bilden, ignorera hela skiten vetja! pussss!

<3


dagens

idag blir det lite såhära (en av pappas lacoste pikéer=kärlek)

igår blev det lite sånthära.

och väldigt mycket sånt hära! (<3)

mycket sånt hära också:$

HENRIK NORDH

 


@shakes place?

förmodligen världens snyggaste kusiner!

jag är hos sara, ska förmodligen stanna här tills imorgon, saknar henrik nordh. jag älskar dig! <3


fika.

ska iväg och fika med lovisa, som har kommit hem från västerås, och linnis med resten idag, för vi är bäst.

chew me sue me everybody do me

igår var en trevlig kväll, förutom att jag var helt yr och borta hela dagen i princip.
henke kom hem till mig vid 8a, så tog det ett litet tag innan jag hade bestämt vad jag skulle ha på mig, men när jag väl bestämt mig, så blev det rätt så enkelt, kommer dock inte ens ihåg vad jag hade på mig, så illa mådde jag. jag tog en tablett som satte sig i halsen och spottade ut den igen --> mamma blev sur och sa att då kan jag gå och ha ont. haha!
@linneas, så blev jag kissenödig, så tog hon mig till toan, och ja, jag var så nervös så jag kunde inte kissa! haha jag höll på att dö! usch, så jag spolade tvätta händerna och gick ut, så viskade jag till linnea när vi gick i trappan att jag aldrig kissade, och hon skrattade åt mig, sen kom jag/vi på att man kan sätta igång kranen, så blir man mer kissig, så ja, jag prövade, och det tog TID! haha, iaf så drog/skjutsade henke mig hem, underbar som han är, så jag kom hem. HAHA! min intressanta (not) gårkväll!


hyfsat ny bild, eller ja ny och ny, sen turkiet på emre (<3) och sofie. letar efter kamerasladden, men hittar inte den, för ja, gud vet var ja har lagt den! haha, annars kommer det nya bilder när jag har hittat den.

you'll never ever find a girl who loves you more than me.

jo för jag fick min revenge ang. henke igår! hehehehehehehe:D

tjatjatjatja jag har tråkigt.....
plugg väntar, sen h-stad i helgeeeeeen!
uppdaterar senare! puss

.

If I was hungry you would feed me
if I was in darkness you would lead me to the light
If I was a book I know you’d read me every night

stressss

allt är mega stressigt just nu, har verkligen inte tid för något alls känns det som!
livet är hursomhelst bra just nu, för bra igentligen, jag tror inte gud låter en vara såhär lycklig om han inte tänker ta någon ifrån en. alltså, vem är det jag kommer förlora?
anyways, nu ska jag fortsätta plugga, och jag ska aldrig mer ringa henke, för gud vet vem han trycker upp luren hos?
jag älskar dig.

förlåt:$

288 timmar, eller 24 om du vill.

jag älskar dig


smash into you

lyssna på den låten, och känn dig träffad, kvittar who you are.

bayram serif mubarek olsun

VILKEN DAG ÄR DET IMORGON?!

eh jotack, jag är glad.

as the matter of facts i was the one who said i love you first.

"growin' up i was a fool" (8)
usch vad jag är glad-ledsen just nu. jag behöver en kram, ja det behöver jag.


JO FÖR JAG SKA TILL TYSKLAND I EN VECKA! 21-28e november, sen med tyskan ska jag också till tyskland veckan efter? omg, jag dör, haha fyfan vad jag är bäst! :))))

busy busy busy

är väldigt trött på att vara sjuk! renovering idag, bayram imorgon, skola på måndag, sång ped på tisdag med michaela +träning gud vet vad jag ska göra resten av dagarna, måste försöka trycka in henrik någonstans där.

jag älskar dig!

seni seviyorum

så här är det:
saken är den, att du har säkert rätt. jag är kanske omogen, och allt vad det var du sa till mig, men jag har aldrig ljugit för dig, utan allt jag har sagt har jag menat, och menar jag fortfarande. jag bara önskar att du kunde förstå att det är mycket just nu? att liksom hela min familj bor här just nu, och det är svårt att komma ifrån, iallafall september månad ut. hade du bara väntat i typ 10 dagar till, så hade det kunnat bli underbart. jag var ju typ din tjej? usch, jag kan inte fatta att det inte är du&jag längre, och nu tillochmed förnekar du att det ens har varit något, och kallar mig för ful osv. jag menar, jag bryr mig inte, du kan säga vad du vill om mitt utseende och beteende, det kommer inte ändra mina känslor för dig. jag kommer alltid älska dig.
jag saknar dig inte bara som "typ min kille", utan som min bästa vän. du visste verkligen väldigt mycket om mig, ja så mycket jag vågat berätta för någon i hela världen. jag hatar att min oförmåga till att lita på folk, har förstört för oss. jag verkligen älskar dig, och jag vet inte om du läser detta eller inte, men jag gör faktiskt det. och jag vill inte släppa dig. JAG vill inte. men jag vet att du vill, eller du tror att du vill, eller jag vet inte. om du läser, så kan du iallafall höra av dig, usch detta har jag sagt innan, men jag vill prata. JAG VILL FORTFARANDE HA DIG! jag måste vara galen, du har lämnat mig gång på gång och jag älskar dig fortfarande.
förlåt, jag menar verkligen förlåt, för allt.
men tänker du verkligen ha slösat bort en hel sommar i onödan?
det vill jag inte ha gjort.
jag älskar dig

you can pack all your bags, cuz we're finished.

nu drar jag ut och hänger med rey och cyklar, på något sätt får man hitta ljuspunkter i livet, även om det är svårt utan dig. ja även om du hatar mig så ska jag fortsätta leva. jag älskar dig fortfarande

hyllningstal till min mamma

Jag har valt att hylla min mamma.
Även om jag ofta klagar över saker hon har sagt eller gjort, så är hon min förebild. När jag blir stor vill jag bli precis som henne, samtidigt som jag vill vara mig själv. Jag vill vara lika drivande och ha samma framåtanda som henne. Jag vill kunna ta åt mig lika mycket ansvar som hon gör, och kunna hjälpa och göra intryck på andra människor lika mycket som hon har gjort. Jag vill framför allt att hon ska vara stolt över mig.
Som sagt klagar jag ofta över saker som hon sagt eller gjort, som t.ex den gången hon nästan fick mig att hoppa av NV, eller alla gånger hon har tagit min mobil. Trots allt detta, trots alla bråk vi haft, är hon förmodligen den enda som skulle kunna påverkar mig eller säga något som jag verkligen skulle ta åt mig. Det är nästan så att hennes åsikt är den enda som räknas i min värld.
Min mamma är bäst helt enkelt. Det är mycket hon som har påverkat och format mig till den människan jag är idag. På något sätt gör jag omedvetet allt jag gör för hennes skull, för att göra henne stolt som sagt. Varje gång någon säger att jag liknar min mamma blir jag stolt och glad, och då känner jag att jag har lyckats. Då känner jag mig bra och duktig. Det är likadant med kritik och dylikt, kommer det inte från min mamma har jag svårt att tro på det.
Min mamma är bäst, min mamma är för mig vad Batman var till Robin, min mamma är min hjälte. Och framförallt är hon min mamma, bara min.

komplementation

= världens vackraste par.

m <3

världens sötaste sexåring.

världens sötaste, som dessutom är med som modell i en kampanj för duni. så jävla bra är hon!

<3


sjukling

okej, mycket har hänt den senaste dagen, till exempel så har jag bestämt mig för att inte byta skola, för palla att en ful person (och då menar jag VERKLIGEN ful person som borde noppa sina ögonbryn, ja jag tror ni alla vet vem jag snackar om ;) ), ska hindra mig från att umgås med mina vänner? haha ma ass. förkyldningen och allt har börjat försvinna, men fortfarande lite kvar, vilket tvingar mig att stanna hemma en dag till = inte lika roligt.

JO för idag är det mini me-dagen! hennes 6-årsdag! jag älskar den ungen:)
grattis syster!

riktigt gammmmmmmmal bild, typ 2007? haha <3

eh jotack

dom är så jävla snygga tillsammans.


you're the only one who really knows me, and still you don't know me

Det absolut enda, och då menar jag verkligen ENDA, som är bra med dåliga tider och tider som man mår dåligt, är att man skriver förijävla bra låtar då. min gitarr och mitt piano har blivit mina bästa vänner nuförtiden.

jag älskar min syster!


elefant

jag TRILLADE(!) precis av stolen.
skärpning nu alltså.
min mamma åker till turkiet idag, och tar med sig mina skor, på ett villkor: hon köper med sig popkek till mig hem! oh jag är överlycklig.
+ = SANT
hahahaha avundsjuk tay? :))))))

I used to be love drunk but now I'm hung over, I'll love you forever, forever is OVER

ännu en morgon där man vaknar och känner hur hela kroppen är slut, jag menar inte slut som efter ett träningspass, utan slut som slut att man inte har kontroll över armar och ben och hela kittet. spillde ut en miljon grejer igår, och tillsist gav jag upp, och slutade försöka hjälpa till i köket innan någon glas gick isönder.

Love Drunk - Boys like girls
That's Why You're Beautiful - Beyoncé
-drogar dom låtarna och alvedon just nu.
justja, letar efter en ny skola, funderar på att byta och flytta till halmstad istället. jag orkar verklligen inte med att se vissa personer här i landskrona.

JAG ÄLSKAR DIG!

singel

usch vad lycklig jag är! jag är äntligen singel! :)
kände bara för att berätta det:)))

nej men sabina ska till skolan på onsdag!
usch life's gooooood!

har gjort lista:

-kollat på vmas, vadfan höll kanye west på med? håller dock med honom om att beyoncé borde ha vunnit moonmannen, men jag menar, varför förstöra för taylor swift?
- ansiktsånging, haha det behövdes för att bli av med finnarna(!)
- ladda min iPod med HELA beyoncés nya album i am...Sasha Fierce. jotack, det tog sin lilla tid, tänk på att det är en dubbel cd.
-plockat fram matteböckerna och gjort >10 uppgifter. -.-
- skalat potatisar (FYI)
-hostat isönder mig
-ätit FÖR mycket choklad
-lyssna på that's why you're beautiful på repeat tills jag somnade.


sjukling

jag bokstavligen trillade ur sängen imorse, och kände hur hela rummet snurrade! usch, jag hatar att vara förkyld, och speciellt att vara instängd i huset. fast idag fick jag gå ut och vara ute i 20 minuter(!), och det kändes som för mycket. HELA kroppen är slut.

förövrigt i de 20 minuterna jag var ute och gick, så såg jag ut som värsta luffaren, hade shalvar +tröja+kofta+skinnjacka+sjal på mig. ohgud, undra vad folk tänkte när dom såg mig? elafall, är man sjuk så är man.
måste motvilligt sätta mig ner med matteböckerna nu, har prov imorgon, om jag nu kommer få gå till skolan vill säga.

vad tycks om den nya designen? SÅ JÄVLA GRYM JAG ÄR! haha, nej men jag blev väl nöjd;)
allvarligt snack med tayfun igårkväll också, det gillas, även om vi inte alltid tycker samma.
hör av er!

patriot

okej, designen är inte klar, men mitt huvud började bli varmt och min kropp kall, vilket ledde till att jag stängde ihop datan och lade av, så jag fortsätter imorgon!


<3

fick världens häftigaste armband idag! flätat med turkiska flaggor osv, ska fota asap och visa. nu typ dör jag, förlåt för de tråkiga inlägget!
jag älskar dig.

grymt jävla sur!

satt och fixade med designen, och poff! allt försvann! FAN

ny design

jobbar på designen, brb.

shelf.

en sabina som inte mår så bra:

37.9 efter alvedon i 2 timmar.
jag orkar verkligen inte mer.
jag kanske helt enkelt bara behöver en paus, VI kanske helt enkelt behöver en paus?
kanske är vi ämnade till att vara bästa vänner livet ut, och inget mer?
jag vet inte, jag vet verkligen inte.
BTW! min iPod funkar igen, tnx pappa!

underbart.

fina bilder från idag. jag och electra <3

en ovanligt fin OCH sjuk sabina, med tayfuns armband (<3)

stor del av människorna från idag!

tråkigt att jag var sjuk bara.


svininfluensa?

jag.mår.dåligt.

resume av turkiet och en bild på mig och min mamma.

haha awh, jag saknar turkiet och allihopa!

ni gör mig LYCKLIG! saknar verkligen er.

och jag var kär i palmerna.

och jag älskar verkligen dig.

förlåt för att jag är tjock, eller ser ut som det på bilden, men det är jag inte irl, stod helt konstigt bara.

och jag älskar min mamma! haha, fottade denna bilden när hon inte var beredd, haha, förlåt! (a)

jag älskar varenda en utav människorna på bilderna ovan. dom gör mig helt glad och lycklig och varm i hela kroppen utav lycka!
ni är grymt fina, och det finns ingen som någonsin kommer kunna ersätta er.

 


movin my hips like yeah

DET ÄR ÖVER!
DET GICK ÅT HELVETE, MEN DET ÄR ÖVER!!!
oh, jag lever.
puss.

ja för det kallas lycka.

crush crusch crusch

jotack, nu ska jag fortsätta plugga fysik, har pluggat fysik hela dagen(!). oh jag pallar inte, rädda mig.

dålig uppdatering = upptagen sabina

får helt enkelt höra av mig efter fredag, då jag har haft mitt 6 kapitels fysik prov.
puss!

och jo, jag älskar linnea knutsson, som är megafin!

eh

hej sovmorgon dömatte osv fysikplugg sångpedagog träning sen bad sova hejdåkyssssssss me

kyss mig! heheheh, puss:)

idag har jag inte kissat på hela dagen, pga att jag stressade hela morgonen och glömde kissa, och jag går inte på offentliga toaletter.
eh, jotack nu ska jag kissa, vi hörs sen.
KYSS MIG

night

jo för nu ska jag dejta kudden.
letade frenetiskt efter någon som kunde ställa upp på att kyssa mig, men ingen dög.
alltså, kudden it is!
hehe, tayfun, kommer till lund snart så du kan ja du vet.

hahaha (a)

pluggar.

pluggar med förmodligen en av sveriges finaste utsikter utanför mitt fönster. mitt rum har förjävla fin utsikt, men tyvärr uppskattas den för lite!


pickadoll.

jag menar kärleken måste få en chans

nu ska jag tröstshoppa, och senare tröstrenovera.

-

godmorron godmorron!

puss


småtimmarsfunderingar.

och jag har lärt mig att vissa killar går inte att ändra på, hur gärna man än skulle vilja det.
dom kommer och går ändå hur de nu passar dom.

godnatt.

lets call it a day.

idag har jag skrattat tills tårarna rann med bland annat denna bruden.

och ja, vi är som vi är.


the truth is all i'm hearing everytime you lie

i woke up the next morning with a smile on my face
and a long list of gentlemen, happy to take your place
much classier, less trashier
then who you proved to be.


RIGHT HERE RIGHT NOW @HUMLEGRÄNDEN

sab sof o sara

sab sof o sara

sab sof o sara.

och om vi skämmer ut oss?

oh jo jag är bäst.

vet inte riktigt hur jag ska göra längre..


har hållit på att fixa inför kräftskivan med folk ikväll hela dagen, kommer bli grymt roligt, får väl höra av mig senare inatt eller något.
min moster kommer ikväll också, jag har saknat henne.

hihi nu ska jag har roligt utan dig!
(a)


peace

kärlik till dig

hihi linnis jag älskar dig!

<3<3<3


remember december

i feel a separation coming on.
our hearts are both on overdrive


i brist på annat:

bäst personer i världen:

1. Jag
2. ingen
3. ingen
4. ingen
5. ingen
6. ingen
7. ingen
8. ingen
9. ingen
10. nick jonas


kno what? grow up

jotack, för jag drogar denna låten just nu+ipren.


red head bed head

hahahaha! igår kväll när min syster hade duschat, kom hon in i det andra badrummet helt förkrossad. gissa vad hon visade mig? HENNES HÅR HADE BLIVIT ROSA! oh herregud, haha som jag skrattade! hon hade antagligen använt någon inpackning för rött hår, och tja, nu var hennes annars blonda hår var nu rosa.
hennes kommentar? "jag trodde inte att det skulle färga av sig efter en tvättning!" haha, dumbass, jag fick iallafall mig ett gott skratt! :)


min snygga lillasyster, UTAN rosa "slingor".

fina vänner

oh, idag är jag sjuk, så idag har jag gott om tid för att rensa i garderoben, blogga, sova, plugga, alltså allt man inte hinner med när man går i skolan och är frisk. igår när jag kom hem ifrån skolan, så bara vällde tröttheten över mig, och på något sätt lyckades jag hjälpa min mormor med maten, sen stupade jag i säng vid 5tiden. vid 7 väckte min mamma mig och sa att det var käk, och jag gick ner, åt, hjälpte till att plocka undan, allt detta under tystnad, vilket verkligen inte är likt mig, och folk reagerade. sen så ringde jag en pling till min moster, sen ringde henke, sen somnade jag med förhoppningar om att jag skulle må bättre idag, och imorse när jag vaknade, vaknade jag med samma idiotiska trötthet fast +ont i halsen, tryck på lungorna och huvudvärk så in i bomben.

så ja, jag har väl lite tid för att blogga idag.

en suddig sab.

that girl aint no joke.

usch, det blir glesare och glesare mellan inläggen, vilket verkligen inte är något plus, men hursomhelst.
skola idag, haha, jag har faktiskt riktigt roligt i skolan! jag älskar min klass, eller ja, större delen av den, och livet är bra just nu. tayfun yasar ska snart komma hit, (snart som i innan året tar slut), och jag har lovat att fixa en fredagskväll för honom. kräftskiva med hela allihopa och alla på lördag, vilket verkligen kommer bli trevligt.
och jo, justja! nej det var inget.

RSS 2.0