SABFAKTA 3

jag faller jätte enkelt för människor med blåa ögon, eller rättare sagt killar med blåa ögon. efter de blåa ögonen, så kollar jag på klädstilen. mh-m.

now if she does it like this, will you do her like that?

killar är svåra att förstå

hey baby im a rockstar

sha-la-la-la-la nu måste jag gå och platta mitt hår, och ja..

SNART TYSKLAND!

m-h-m, i love måndagar


spotify on repeat: she moves in her own way - the kooks

vi körde på lockigt igår.

det var roligt, men uttröttande, och nu har jag sovit ut ordentligt. livet har aldrig varit såhär bra, och jag går runt och är sådär fånigt lycklig dygnet runt! idag bildade jag en ny klubb "vi-som-sitter-hemma-och-kollar-på-tv-och-bloggar-istället-för-att-plugga-till-nationella-proven-i-gud-vet-vad" medlemmar: 1, jag.

en "gammal" bild sen i måndes. det blir nog lite matte c och derivata nu, annars kommer jag få plugga det i tyskland istället, a BIG nejtack. vi hörs ikväll probably, definitly


because the night belong to lovers

dålig uppdatering = upptagen sab +massa plugg

LIVET ÄR UNDERBART! im in love with life

upptagen hela helgen, def hinner kanske uppdatera på söndag håll tummarna för de


half of my heart

måste tyvärr säga att john mayers gamla låtar är bättre än dom nya på albumet battle studies. sry..ÖPPET HUS IMORGON!

massa pepppppp

öppet hus imorgon, konsert på lördag, deutchland nästa torsdag! hur mycket bättre kan det bli? +att en rätt söt pojke ska också vara med på öppet hus imorgon :))))) sab goes happy!
nu ska jag plugga fysik FYI.

a day without you, just isn't fair. - chester see (god damn you're beautiful)


god damn you're beautiful to me

jag klarar inte av skitsnack

och nej jag har ingen ny på g? jag älskar ju fortfarande dig, jobbar på att gå vidare. jag är vidare, men det tar tid, och jag skulle aldrig göra så mot dig. jag älskade verkligen dig, du var min bästa vän.

 


a day without you, just isn't fair.

förblev sängliggande igår eftersom jag mådde verkligen dåligt, där av den dåliga uppdateringen. efter att ha sovit i 4 h, så masade jag mig ner två trappor och kollade film med pappa, eagle eye, riktigt bra med Shia Lebouf m.fl.

idag bakade jag muffins och cheesecake, och mitt i allt när jag skulle hämta bakpulver eller något, så fastande jag, och fick ett blått finger på köpet.

TANDSTÄLLNING IMORGON!

livet är braaaaa! antal dagar kvar till bremen: 10.


jag är bäst

new moon, rep ochsåvidare.

shalalalala mitt liv är helt underbart just nu! allt den senaste tiden har varit bra, jag och tayfun är vänner, konserten på lördag kommer bli G-R-Y-M, har ett par många underbara vänner. repet idag var helt okej. har dock två små regnovädersmoln på min himmel: jag börjar bli förkyld (vilket märktes en aning på repet idag;( ), och new moon slutet var inget bra. eller jo, filmen var bra, men du vet, man kan aldrig sluta en film med repliken vill du gifta dig med mig och sen inte få ett svar.. som tur är har jag läst boken, så jag vet redan vad som kommer hända :)

nu ska jag plugga fysik, gudarna vet hur mycket jag behöver få vg i det ämnet!

älsklingar

If you don't have sex and you don't do drugs, your rock 'n' roll better be awfully good.

in love with life

the happiest girl in the world

mvg i psykologi a
mvg på engelska uppsatsen
mvg på tyska provet


good things come in threes eller vad man säger?
new moon nu med linnis, tijana, katarina, anna, marielle och anna-marija. JAG ÄR LYCKLIG! :)


when we're apart i cannot breathe, bullshit

saborey.

sab saknar. sab saknar till max. sab saknar allt som hennes liv var för en månad sen. då var hon lycklig. men nu ska sab sluta sakna, sab ska sluta sakna svinet som inte ens kunde kolla henne i ögonen och berätta att han hade ljugit om sina känslor hela jefla tiden. yep, sab har slutat sakna.


ps

pocahontas-sab.

idag var en tjilllll dag, med många L. igår satt jag och skakade tänder ihop med hur fönsterrutorna skallrade, we do not like stormar. jag mår dåligt och bra vartannat, och just nu är det psykologiplugg, borderline. intressant, intressant så in i bomben.

nostalgi

 

sab

jag och syster i bakgrunden.

jag älskar dig.

farfarströjan. det är väl en farfarströja? fick en fråga utav en läsare om inte farfarströja är ett nätlinne? vad är farfarströja för er?

PUSS


sakna är inte riktigt min grej

efter att ha cyklat hem i regnoväder så kom ihåg den gången i sommras när vi cyklade hem tillsammans, det var innan vi blev tillsammans, och du tog hand om mig så bra. jag kommer ihåg det så jävla bra. jag hade på mig ett par bruna shorts, du hade på dig ett par nudie-jeans, dom som jag älskar så mycket. jag hade ett vitt linne, och en jeans jacka över, du hade bara en t-shirt på dig, och jag kommer ihåg hur jag brukade tänka, hur jag fortfarande tänker, att du är det vackraste i världen. jag kommer ihåg att vi har varit och tagit tiden på emma och bobbo, för emma ville höja sitt betyg i idrott, och precis när de gick och vi satte oss på cyklarna och började cykla, då började stora krokodilregndroppar droppa ner på oss. jag kommer ihåg hur du sa till mig att cykla snabbare, hur du tittade bak på mig, med mina shorts och hur det droppade ner från mina bara ben och hur jag såg i dina ögon hur du älskar mig. eller älskade jag kanske borde säga. jag kommer ihåg hur du såg på mig, och såg orolig ut, eftersom jag har problem med mina njurar, och hur du frågade om vi inte skulle stanna i någon busskur och vänta tills regnovädert hade blåst bort, förmodligen för att du bara ville stå nära mig, och gud det ville jag också, men jag sa av någon konstig anledning nej, nej till att hoppa av cyklen och stå under en busskur med dig. jag kommer ihåg hur du puttade min cykel, så att det skulle gå snabbare för mig att komma hem, du brydde dig om mig. du brydde dig. lite nostalgi såhär när regnovädret är tillbaka. hör av dig till mig, det känns som att jag håller på att dö. jag älskar dig fortfarande, nu har en vecka gått och som sagt, det känns som att jag håller på att dö. jag tror inte ens att du läser min blogg längre, och gör du inte det, ja, då finns det inget jag kan göra. jag älskar dig iallafall, gud vad jag älskar dig. tänk dig om jag älskar dig 1000 gånger mer än vad jag gjorde för en vecka sen? dubbla det, och du har hur mycket jag saknar dig.

fireflies - ron pope

When the streetlights come on and the fireflies flicker,
he is walking me home making plans.
With my shoes in his hands, he is watching me dance,
As the hem of my dress gently kisses the grass.
Like autumn turns leaves, winter with breathe,
Cold on our necks, snow in our paths.
Wherever he goes, all that I know about us,
Is that beautiful things never last.
That's why fireflies flash.


jag saknar dig, jag kan verkligen inte hjälpa det. jag kan verkligen inte hjälpa det, förlåt. men jag saknar dig så det gör ont. det gör ännu mer ont att försöka förstå att du verkligen inte bryr dig. jag saknar dig, och kan verkligen inte hjälpa det, du bryr dig inte, du kan verkligen inte hjälpa det. minnena är allt jag har kvar nu.


stresss, because i have a bad day

helst inte, vill inte ha en dålig dag, men sånt är livet. tycker det är rätt roligt att jag mår bra mitt i allt må-dåligt.
SÅNPEDAGOG nu, brb med gott humör.

kommer tillbaka lika glad som jag är när jag är med dino brix, min bästa vän

+en aning nytt.

nämnde jag att jag precis fick en farfarströja (i röd, vi kör kissie style: xs, men den var helt för stor?!), ett par skit snygggga stövlar, och ett par lårhöga stövlar också som jag inte gillade lika mycket. fick också en tja... vad ska jag kalla den? iaf, något koft-liknande, helt okej. bilder kommer senare, nu är det KEMI som gäller (igen :()

lite gammalt och en aning äldre


my goodies.

 


till tay

tayfin, jag skrev instäm, alltså instäm. ;)

welcome to hollywood

GAMMMMMMAL bild, sen turkiet -07(?) iaf, hinner inte med ngn lång uppdatering, pluggar kemi så in i bomben.

jag har fin ögonfärg, alla instämmer NU -puss


ps

sitter på psykologi lektionen, och som vanligt är den fylld utav allt annat än just psykologi. jag och min kompis pratar till exempel om kemin som vi har prov i imorgon, och sen kollar jag runt lite på allt möligt, facebook, andra bloggar och tja, snart kommer väl läraren och frågar om jag är färdig med mitt arbete. får helt enkelt skylla på kemiprovet.. SLUT PÅ PERIOD A PÅ FREDAG! efter det är jag ledig varje måndag och fredag morgon. på fredag ska jag se new moon med tijana m.fl och jag får uppdatera senare, nu kommer läraren. pusssss

jag och tayfun skiljde oss igår, vi bestämde oss för att köra öppetförhållande tills vi fyller tretti.


i remember us togheter, we both promised a forever.

idag är det en sån dag. ni vet en sån, när man är helt lat och inte pallar göra NÅGONTING mer än att bara ligga ner och kolla på film, helst inte äta någonting, utan bara musik och film räcker. idag jag behöver inget mer.the cure

försöker bota mitt skadade hjärta (som blivit skadat utav många olika anledningar) med hjälp av shopping, bullbakning, plugg och allt annat vardagsgöra. försöker att inte tänka så mycket utan bara göra, snart är det rep inför konserten som jag ser så mycket fram emot, och sen tyskland (där jag ska bo hos min alldeles egna snygga(!) tysk), och även lite göteborg kanske. efter tyskland är de skolavslutning, sen är det premiäröppningen i mammas affär, det kommer bli årets stora händelse!

så ja, jag försöker bota mitt skadade hjärta. skrev en dikt innan (?), och den kommer väl upp här om ett tag.

en jätte gammal bild på en jätteliten sab.

don't cry when the sun is gone because the tears won't let you see the stars.tre ord: jag älskar det

"They say love is nothing but a sore, I dont even know what love is.

Too many tears have had to fall dont you know I'm so tired of it all?"


I wish I was the tin man so I wouldnt have a heart to break.

idag fyller en av världens bästa ninor år, alltså halva delen utav bilden, hon som hänger läpp över att jag stjäl massa pussar från henne (stal blire, eftersom vi inte umgås så mycket mer:( ). idag blir hon iallafall 16, och äntligen vet jag att hon tänker. jag älskar dig hjärtat, och du finns alltid här för mig, precis som jag finns här för dig.

 

 


..

allt mellan oss kommer bli bra igen, vi ska inte låta detta komma emellan vår vänskap, och du har inget val, för jag vet inte riktigt hur du tänker just nu, men jag ska se till att allt blir bra igen. du är trots allt min bästa vän, vi råkade bara älska varandra på fel sätt. jag älskar fortfarande dig, på ett vänskapligt vis, jag vet att du känner samma. sen är du skyldig mig en jävla bra förklaring också!
i love you i do.

marry me


=gilla

i miss screaming and fighting and kissing in the rain, it's two am and i'm cursing your name, i'm so inlove that i act insane, and thats the way i love you.

försöker äta och döva bort smärtan med popkeks. har sisådär hundra kvar, så jag hinner nog börja må bra igen till morgondagen. kan bara inte förstå hur du kunde göra såhär mot mig.

var avundsjuk tayfood, JAG HAR ÄNTLIGEN POPKEKS!


jag älskar dig, det gör jag verkligen.

kill me kiss me.

STRESSSSS! idag kommer mamma hem, +mina topkek =tayfood är avundsjuk.
mep ska in idag, plus svenska redovisning imorgon som ska göras färdig och finputsas på = inte en lika avundsjuk tayfull.

kanske benkeboi *ironi till namnet* ikväll, för övrigt plugg, träffa mamma sen dejta kudden.

vi ser helt tjocka ut eftersom vi står helt konstigt och typ svankar, men vi är ändå bäst!

ily

pusstjahej 2månader imorgon och jag är lycklig:))))

one thing two do, three words four you

gammal bild, skyller på mamma som har kameran!

PLUGGHELG hela helgen, och ut och äta idag med pappa. gav honom ett halsband, som faktiskt var snyggt (!) för att vara killhalsband, och nu måste jag tillbaka till fysiken. vi hörs kanske senare, förvänta er det.


if she does it like this, will you do her like that?

gammal bild, eftersom mamma har med kameran till turkiet.

nu äre fysik som gäller, så mycket jag bara orkar och vänta på att benkis ska ringa. roligt? inte så jätte.


jag pallar inte bråka idagokej, visst ser bilden söt ut och så, men usch vad jobbigt det lilla monstret var inatt! först hoppade han upp i min säng runt 3 på natten, vid 6 vaknar jag av att han sitter och hulkar och ska kräkas, I MIN SÄNG! jag fick panik, lyfter honom ner på golvet, samtidigt som jag lyfter så kräks han över hela sängborden och ner på golvet. usch jag fick rysningar. eftersom jag fortfarande inte var vid medvetande efter att ha blivit så abrupt väckt ur min sömn att för tidigt på morgonen, så märker jag inte förräns det är försent att han håller på och kräker på mattan. tack lilleman, verkligen tack.. tänkte jag, gick snällt och fint upp och bytade lakan i sängen, torkade upp och skrubbade bort kräket (det låter mycket enklare och renare än vad det var, det kan jag lova), och när jag väl hade bytat lakan och allt, så kommer monstret IGEN och vill hoppa upp i min säng. FÖRSVINN! vrålar jag, och puttar ut honom, stänger dörren och somnar om. en timme senare väcker pappa mig, och jag håller på att dö utav trötthet. lite nyheter och tankar såhär på morgonkvisten.

jag sa väl att jag ringer dig när jag har tid?

Alla som har flickvän/pojkvän gör detta testet


Vad heter ni? Sabina och Henrik
Hur träffades ni första gången? På v.v
Hur länge har ni varit tillsammans? 2månader på måndag
Är ni förlovade? heheh, nej, men har målat upp min förlovningsring för honom:)
Bor ni ihop? nej, faktiskt inte.
Har ni barn? haha nej?
Har båda körkort? nej, ingen av oss har körkort
Isåfall, vem kör bäst? jag kör bättre, men han vill inte erkänna.
Kommer du ihåg er första kyss? hahaha, jag kommer ihåg första försöket, omg, det var pinsamt! haha. <3
Vem sa "Jag älskar dig" först? jag, men han trodde inte mig.
Vem är äldst? Benkis
Vilka stjärntecken är ni? Stenbock och Vädur
Vem fyller först på året? Sab
Vem är längst? Henke
Vem sjunger bäst? jag tror det är jag:$
Håller ni i handen på stan? ja
Kände ni varann innan ni blev ihop? ja, vi var bästa vänner i minst ett år innan.
Vad har ni gemensamt? vi kompletterar varandra, men bruna ögon, brunt hår?
Blev du kär i första ögonkastet? yep, men det är väl lite komplicerat.
Har ni någon speciell låt? nej:/
Har ni några "fri kort"? NEJ!
Har ni stora framtidsplaner? jag har:)
Har ni gråtit i varandras armar? nej..
Har ni varit utomlands tillammans? nej.
Vilket är ert bästa minne? alla minnen med honom är bra.
Vem lagar bäst mat? henke, jag är riktigt dålig på att laga mat.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? pratar i telefon, eftersom vi inte hinner träffas så ofta.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? nae:$
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej, han bor på andra sidan gräset.
Blir du lätt svartsjuk? ja.
Brukar ni bråka? JA
Ringer eller SMS:ar ni mest? smsar mest.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? hela benke är fin!
Brukar nån av er prata i sömnen? haha nej.

JAG ÄLSKAR DIG!


i was fine, 'til seven o five

GAMMAL BILD.

 

glömde att berätta att jag fick MVG, (ja du läste rätt;)) på engelskaprovet! MVG! ohtack godegud!

 


inspirationskälla

okej, nu är jag tillbaka. eller tillbaka och tillbaka, kommer behöva plugga HELA lovet, och måste klämma in att vara med henke, samtidigt som jag sof och rey är ensamma hemma med pappa, +att det är farsdag? ohgud. stressigt värre! såja, en mikrobloggning ibland kommer det bli.

 


back on track! eller?

njae, ni får allt vänta lite längre, har för mycket att göra i skolan just nu, och jobbar bort igvarningen. alltså, ingen uppdatering förrän jag har lite mer tid!

götet2

nu ska vi shoppa i nordstan, hemma ikv

RSS 2.0