götet

är nu i göteborg, gör mig redo för att utforska frölunda och nordstan inom ett par minuter. behöver jag nämna hur mycket jag älskar göteborg? benkis, förbered dig för en flytt efter studenten! heheh, skoja. eftersom att jag inte har några bilder på denna datan, och jag inte orkar sätta igång webcameran och fota, och eftersom jag hellre spelar gh med min mosters man och min lillasyster medan min moster fixar sig så får ni en gammal bild!
yesbox, om du har mitt nummer så kan du höra av dig, har du inte det så är det förmodligen inte meningen att du ska ha det iheller, pusss

världens bästa dino brix, jag saknar dig.


help

igvarning i fysik = plugg hela lovet för sab.

SABFAKTA 2

Jag har sjungit sedan jag var ungefär elva, då jag var med i min första talangjakt. Dock inget jag berättar för alla, men jag ska vara med på en höstkonsert nu i slutet av november, då ska jag sjunga när vi närmar oss jul.

papercut

att leka mäster fotograf är verkligen min grej, hade precis en modell här hemma som jag fick gå loss och fotografera, resultat kommer asap.
dags att gå ut me vovven, så han inte kissar på systers matta, och senare blire bildregn, förbered er!

SABFAKTA 1

När jag var liten, ville jag döpa mina barn till Mango och Cocos. På riktigt..


that crazy chick don't know who she is messin' with

drog just nu, eller hur?


älskling

jag älskar dig. <3


bloglovin'

Nu har jag också fixat bloglovin', så följ mig där nu meddesamma!

jättejättegammal bild på mig i min riktiga hårfärg. måste färga tillbaka till den färgen, pronto!

FÖLJ MIG! ;)

MEP, derivata +borderline

alltså jag har JÄTTE mycket att göra nu innan lovet, matte prov imorgon, borderline arbete som ska vara skrivet inom en snar framtid, och ett MEP-arbete/uppsats som ska vara inne på fredag, och jag har inte börjat på de två sista sakerna +att jag har blivit sjuk?! herregud, jag har fåttt panik här hemma, rätt roligt att se att alla läsare fortfarande är kvar och går in på min blogg trots den dåliga uppdateringen.
ni ska få något lite att läsa medan jag pluggar hjärnan ur mig, eftersom ni är så duktiga och håller min statistik uppe!

i fredes var jag hos caroline på tjejmiddag, tyvärr så hade jag kameran med mig, men glömde att plocka upp den förrän de va för sent, men någon sitter på alla bilder och ska skicka dom till mig så fort dom kommer upp på facebook! ;)

lördes var en jobbig dag för mig, för en viss dum pojke (även känd som henrik nordh) dumpade mig. JAG GRÄT ÖGONEN UR MIG! men allt löste sig vid dagens slut och vi är back together igen. min moster och hennes man kom också hit, och det var full rulle tills de stack på söndag kväll.

vi har också haft gäster från turkiet hela veckan, och det har väl varit, helt okej roligt:p

kommande planer är att gå på mjfilmen på lovet, ev i lund, umgås med benke, och ja, vem vet vad som mer kommer hända? förmodligen massa plugg också:(

nu har jag skrivit ett mega långt inlägg, och min mamma kommer typ skrika isönder sig på mig om jag inte börjar med MEP uppsatsen nu, för hon vill inte jag ska få ig pga att jag inte kan lämna in den i tid, haha :)


jag älskar dig.

är riktigt dålig på att ladda upp bilder, kopplar kameran till datan ikväll och för över alla bilderna!
PUSSSSS


bad influence - pink

om ni hade sett min kalender, hade ni förstått varför jag inte har tid att blogga.
sry, och jag älskar henke.
hörs förhoppningsvis(läs kanske) till helgen!

090909

stress stress stress, +snart en månad, på fredag för att vara ekakt.
jag älskar dig, och nu måste jag dra.
skriver så fort jag har tid!

gaddad

jag och linnis bestämde för någon månad sedan oss för att tatuera oss. vilket slags motiv hon hade bestämt sig för kommer jag inte riktigt ihåg (:$), men jag har bestämt mig för att min ska sitta bakom örat. haha! bakom örat av alla ställen, tänker ni säkert nu, men ja, bakom örat, för jag vill ha något som inte syns alltid, och en tatuering bakom örat syns bara när man har håret uppsatt? :) bakom mitt öra ska det stå ett ord, fast vilket har jag inte riktigt bestämt mig för. Love? Music? Faith? någon låttext? usch, kom med förslag!
har ni några tatueringar? isåfall var och vilket motiv?

connecting people

"smart" som jag är/var, så tänkte jag igår att jag skulle ladda batterierna till kameran, och jo det gjorde jag, så anledningen till att det inte finns några bilder här uppe sen igår är att jag glömde batterien i laddaren. så ja, kameran stod här hemma, och denna bilden är väl någon månad gammal.

 


lång historia, kort svar. jag älskar dig

yes för nu sitter jag här hos sara, och vi har väl helt okej roligt, sara mår lite dåligt (ja en tjejsak), och dino &jag dansar sönder, och har förberett en lite (läs, LITEN) michael jackson tribute för vårt nummer på talang 2010. hehehe, vi är bäst!

idag har jag varit hemma, och bråkat med min pojkvän. alltså, helt seriöst, han dissar mig för sina kompisar, sen lät det ungefär såhär:
h=han
s=jag

s: men jaja, jag vet inte vad jag ska säga
h: ne men jag måste gå nu
s: jaja skit i det då.
h: vad?
s: nej bara dissa mig
h: amen du kan inte bli sur för att jag måste lägga på?
s: nejnej vill du lägga på?
h: ja, jag måste dra, annars drar dom utan mig!
s: jaja okej *klick*

förlåt för att jag är på lite pms humör idag, men du vet att jag älskar dig. JÄTTE MYCKET!
dino brix is here, och vi dansar och kramas som sagt. vem vet när vi ses nästa gång?

i love you i do bästa vän.


heheheh förhands titt på vår mjtribute

yesplease, we love it!
heheh, och jag har pojkvän, denna killen är bara min bästa vän och framtida (läs snar framtida) danspartner!

bästa

yes we are


nolife

jag har verkligen inte tid just nu, allt är bara stresssss. hörs på onsdag puss

RSS 2.0