det är försent för att rätta till

okej. nu när jag börjar skriva detta, så har jag precis 37 minuter på mig, för att säga allt som jag vill ha sagt och lägga bakom mig innan 2010 börjar. jag vill först och främst komma fram till (?) att jag har blivit väldigt mycket mer mogen än vad jag var för precis ett år sedan. jag har växt, både som person och i "hjärnan". jag har börjat ta mer ansvar. jag har börjat planera (bland annat så ska jag om jag får som jag vill, resa utomlands med min moster och ev hennes man i sommar). jag har försökt så gott jag kan att höja mina betyg. jag har kommit fram till att kärlek inte är något för mig, eller iallafall att kärlek är något som är svårt att hitta. jag har kommit fram till att sara &sofie är två viktiga personer i mitt liv. jag har kommit nära tayfun och andra underbara människor, som varje dag på något sätt förgyller min dag. jag har lärt mig att man inte älskar en person som man är tillsammans med, man tycker OM personen. man älskar inte förrän efter ett tag, när man har lärt sig att man INTE kan leva utan personen, det är inte förrän då det är kärlek. jag har lärt mig, att jag inte behöver en bästa bästa vän för att överleva, utan jag kan faktiskt stå på egna ben, och är jävligt stark på mina egna ben. jag har lärt mig att samarbeta. jag har lärt mig att genom att sitta här, en halvtimme innan 2010, så sitter jag och tänker över det gågna året. över vad jag saknar. jag saknar henrik. men det är en sådan saknad så man blir glad över att tänka på, på de vackra stunderna vi hade tillsammans, på hur det kändes att vara omtyckt. han betyder fortfarande mycket för mig, och någonstans innerst inne så kommer han alltid betyda riktigt mycket för mig, även om inte den känslan är besvarad. mitt hjärta tog väldigt mycket stryk när vi skiljdes åt, men det är något jag har lärt mig att leva med, och nu känns det lite som att det kvittar. ännu en ängel i mitt liv, som tappade sin glans ungefär. jag kommer sakna hur det kändes att vara 16. tanken över att bli 17, över att bli äldre, det skrämmer mig, men samtidigt längtar jag sjukt mycket. jag är fylld utav förväntan inför det nya året, över vad livet har planerat för mig år 2010. jag har gjort många saker detta året, växt, älskat med hela mitt hjärta, fallit ner ifrån molnen lika snabbt som jag kom dit, och lärt mig. jag har verkligen lärt mig detta året. okej, jag tror det var allt, ha nu en underbar natt, för DET tänker jag ha. nu lägger jag 00-talet bakom mig, och låter tjugotiotalet möta mig halvvägs, team work mellan mig och jorden, rymden &universum.

and i need you like a heartbeat.

snart är det nytt år. snart ska jag gå och träna. snart öppnar mammas affär. snart fyller jag år. snart börjar skolan igen. snart är det sommar igen. allt känns så snart. så jävla snart.

tråkig bild! håll utkik på tv4 om du bor i skåne, så får du se min mammas reklamfilm, didi future furniture. jag är stolt över min mamma.

resumé?

oj, snart är det nytt år! herregud, jag tror inte jag kommer göra någon hel nyårsresumé, utan här kommer en liten lista och lite bilder ifrån det gågna året kommer senare!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? massa! jag åkte för första gången till ett annat land het ensam,(okej, jag åkte till tyskland med skolan, men jag bodde endå ensam hos en annan familj) och det fick mig att förstå hur självständig jag egentligen är (verkligen självständig, till min egen stora förvåning), och det fick mig även att uppskatta min familj och mina nära och kära ännu mer, och verkligen inte ta dom för givet. jag försökte mig även på ett förhållande, men vi vet ju alla hur det slutade (inte lyckat).
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag brukar alltid tänka så "iår ska jag ha nyårslöften", men jag hinner aldrig sätta upp några, för när jag väl kommer ihåg det så har det nya året redan börjat, och det är försent för att uppfylla dem (oftast äta mindet skräpmat, träna mer osv)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, dock är jag glad för det, tycker inte att 16-17-18åringar är mogna nog till att ha barn.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, ingen som stod mig nära har dött, någonsin, peppar peppar.
5. Vilka länder besökte du? Tyskland, Danmark, Turkiet, Estland. för lite resor, nästa år ska jag definitivt resa mer! London är redan bestämt, klurar på fler länder jag vill besöka.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? nae, inget jag kan komma på iallafall.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10/11
8. Vad var din största framgång 2009? definitivt, dagen innan skolavslutningen, när jag fick veta att ett stort skivbolag var intresserade av att höra mer ifrån mig, min röst och min musik.
9. Största misstaget? Jag har nog inte gjort något jag ångrar, allt har varit en läxa, men de felen jag har gjort iår har format mig till den personen jag är idag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nej, underligt nog inte.
11. Bästa köpet? hahaha, jag vet faktiskt inte, det enda jag kan komma på är en massa kläder, men jag tror inte det räknas.
12. Vad spenderade du mest pengar på?  kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? tayfun gjorde mig massa glad varje dag på stranden i didim denna sommaren, även mini me förgyller min dag genom att bara finnas. min moster gör också mig glad varje dag genom att finnas ett telefonsamtal bort, och genom att alltid lyssna och dra ner mig på jorden när det blir för dramatiskt. tre personer som jag verkligen har behövt detta året, och kommer fortsätta behöva i fortsättningen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? i know you want me - pitbull &sexy bitch - akon ft david guetta
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? det har väl varit lite vågor, som alltid.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest med, och träffat ännu mer nya vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt ner så mycket tid på att smsa. det är onödigt, och oftast så missuppfattas sms.
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? Ja, det blev jag, men det var nog aldrig riktig kärlek, det var nog mer förälskelse.
20. Favoritprogram på TV? Gossip girl &greys.
21. Bästa boken du läste i år? Flickorna ifrån Riyadh
22. Största musikaliska upptäckten? the kooks, rolling stones &kent.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? en iPod?
25. Något du önskade dig men inte fick? jag önskar mig inte så mycket saker, jag skaffar det jag vill ha själv istället.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade en rätt lugn middag med min underbara klass, som var mycket tajtare i sammanhållningen i början av detta året än vad den är nu. jag tror det har med att göra med två misslyckade förhållanden detta året inom klassen, som förstörde sammanhållningen. BLI ALDRIG TILLSAMMANS MED NÅGON I SAMMA KLASS!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? hm, ja! jag borde ha sagt nej ifrån början av sommaren, då skulle det inte ha blivit som det blev.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? well.. girly och moderiktig?
29. Vad fick dig att må bra?  mina vänner, familjen &resorna.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? nick jonas!
31. Vem saknade du? Man saknar olika människor varjedag, men allra mest har jag väl saknat att ha en bästa vän, det saknar jag fortfarande.
32. De bästa nya människorna du träffade? GÄNGET FRÅN TYSKLAND! ni är underbara!

bildbomb

roligt @shakes salong


 


knäck

min kropp knäcker idag. fötterna knäckte, armbågen knäckte, ryggen knäckte, HÖFTBENET knäckte?! fingrarna knäcker alltid, så dom räknas kanske inte? nu frukost som sara har fixat, sedan fix -> hem till shake &spela gh/ds.

so yesterday

sab igår, @didi future furniture. den vita speglen +divanen i bakgrunden (saras big love) fast i svart version, är mitt livs kärlek(ar?). jag är kär helt enkelt.


bildbomb

FLIPPPPPPPP @shakes place

 


flätat

okej, världens snyggaste tröja med flätade (markerade) axlar och sotade ögon (sista bilden är grymt dålig, men jag fotade bara snabbt, och ni fattar ändå poängen, eftersom ni ser ett utav ögonen). håret är mycket ljusare än på bilden, INGET ROLIGT. tur för mig att ghd finns, annars hade jag nog rakat av alla lockarna.


SABFAKTA 7 -soulmate

okej, jag tycker farligt mycket om denna killen, för han är underbar och det finns ingen som liknar honom, på något sätt, ingen i hela världen. den connectionen vi har, den går inte att återskapa eller på något sätt hittas någon annanstans. vi har alltid underbart roligt tillsammans, och vi har så grymt mycket gemensamt. han är inte mitt allt eller min pojkvän, så missuppfatta mig inte, men han är den finaste människan i världen i mina ögon. han har levt så mycket under sina 16 år, och gått igenom mycket som inte många 16åringar har, och jag tycker att han är speciell, och jag vet om att han tycker farligt mycket om mig tillbaka, det bevisade han igår. tayfun yasar, du vet om att jag alltid kommer finnas här, precis här om du behöver mig, och även när du inte behöver mig så är jag har, precis här *ritar ett hjärta med fingarna på ditt bröst*. du är underbar soulmate, och kommer aldrig lämna dig.

god jul btw


i just want someone to call and say "i miss you, how are you?"

julafton imogon, och jag ogillar julen väldigt mycket just nu. jag är julgodisets grinchen, brände både knäcken och kolan. lyckat sab, lyckat.

underbaring.

tayfun yasar är min soulmate, det är jag säker på. han är världens bästa vän, och grymt snygg. bild kommer senare

soulmate

snart iväg för att hämta tayfin, om han nu kommer vill säga. eller snart och snart, om ungefär 2 timmar är han på landskrona station, OH jag är lycklig, äntligen ska jag få träffa världens finaste vän igen! finns nog ingen finare person i hela universum.

lite seriöst såhär på nattkvisten

okej, jag måste bara klargöra en sak. jag är ingen flicka som accepterar att vara en i mängden. ABSOLUT inte. sakerna man säger till mig, säger man inte till resten av världens tjejer, för då förlorar man ALL respekt för mig, för jag är såpass naiv, så jag tror faktiskt på främlingar, tror på vad dom säger till mig, och på vad dom gör för mig. jag menar inte att det är en främling som gör såhär, personen är verkligen ingen främling, och det gör mig ännu mer tveksam till vad jag ska tro. jag klarar inte av sånt, för jag är ingen i mängden. jag ÄR speciell, och förtjänar att höra saker som är personligt riktade till mig, och inte till mig OCH resten av sveriges tjejer. godnatt 


jobbbbbbbbbbb-dag.

en trött flicka, kom nyss hem från affären.

nitlinnet kommer ifrån turkiet, underbara kläder finns det där! speglen är ifrån tyskland, min tyska familjs badrums-spegel.don't say a word, just come over.

mini me &sab, usch vad jag älskar denna lilla flickan. UNDERBAR är allt jag kan säga! ofixad &dåliga cambilder, VARNING


12.

kom precis på att det är precis 12 dagar tills att jag fyller år. 12 dagar tills att min mamma öppnar sin affär. 12 dagar, tills jag blir 17. 12 dagar. 12 dagar som jag annars hade längtat ihjäl mig efter, men som jag iår har glömt. HELT glömt bort. fan, detta är inte bra alltså.

systrar.

it don't matter where i am, they say hey sexy

jag mår dåligt idag, så vart enda litet avtryck via sms, msn eller facebook värmer i hjärtetrakten.

på spotify går det en reklam med christoffer från melody club, han skrattar rätt så mycket. jag tror han ville ha sagt något, typ som "lyssna på våran nya cd", eller liknande. det ryktas om att tayfun ska ringa mig idag, och fika med mig på onsdag och krama/pussa ihjäl mig. sitter(ligger), och irriterar mig på att fjortisar har hittat till facebook. har ont i magen. min lillasyster matar mig med kanelbullar. borde inte sofie komma hem snart?  lilleman är mysig, och detta inlägget har flummat iväg. HEY SEXY, sugababes "nya" låt går på repeat @spotify. det är kallt, jag fryser

do you mind, if i'd like to be naive again?

bremen.

 

en väldigt trött sabina, tycker det är synd att en väldigt duktig brittany murphy har dött. fan, får en att verkligen ta vara på livet, och varje litet ögonblick man har med människorna man älskar.


känner värmen från din hud, bara lukten gör mig svag.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag

Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på

Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi

Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand

Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på

Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor

Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag?

underbar låt, underbar text, allt med den låten är underbart. sof och sab
på bild, uttråkade så in i bomben

du är värd att dö för

tayfun

sara

sofie

jessica

jacob

linnea

frida

tina

my

nina

rebecca

sana

 

 

läs rubriken.

 

 


SABFAKTA 6

tyck synd om mig
jag är ensammast i Sverige
.

dom säger att mitt humör tenderar till att svänga som en bergochdalbana, och det kanske är sant. jag är också rätt långsint, och kan gå och irritera mig på en person som jag har bråkat med i flera månader.


we should be toghether

idag åker lockarna av, så mycket som möjligt. jag HATAR dom. ska bli skönt att få tillbaka mitt egna självfall igen.

 

 

THE LOVERS NEED TO CLEAR THE ROAD!

drogar fire bomb - rihanna


sab yesterday

sab

yesterday

okej, tayfun kommer säkert döda mig för detta, men det ni ser på bilderna är vad jag hade på mig igår. Jag vet att det strider emot ALLA, då menar jag verkligen alla modeprinciper och regler jag och tay har, men jag hade en lektion: nationella i fysik, och jag orkade verkligen inte, eftersom jag bara hade sovit i fyra timmar, så jag drog på mig en oversized tjocktröja, en oversized t-shirt som gick ner under tjocktröjan, och ett par mystights. på fossingarna hade jag ett par tre-torn sneakers. det var underbart, men en sak man bara gör en gång, och jag skulle absolut inte kunna gå omkring klädd så varje dag. ovanpå allt detta så var jag osminkad, eftersom det var en "chill" dag. jag kände mig som det fulaste trollet i världen, men jag mådde så jävla bra.


lite pictures för tayfun

sab i malmö igår

sab och sof

jag älskar dig.


for you, i'd wait in line

hehe, sab igår: svart halsduk, skjorta, svart kjol med hög midja, burberry väska (mammas jätte gamla) och tights. på fossingarna hade jag curlingkängor.

igår var en rolig dag, och idag var en trött dag. idag har jag gjort färdigt sista provet för terminen, och jag är överlycklig. HAR GÅTT HALVA GYMNASIETIDEN! oh, jag är i extas. lovet kommer bli grymt, och mer bilder kommer SNART.


he tastes like you, only sweeter

kollar på bilder och videoklipp (som martin tönten filmade på mig och min näsa :(), och blir väldigt nostalgisk. JAG VILL TILLBAKA!

the difference is, he makes the world a little better


.

i used to be a dreamer, now im just a human

you can't stop this girl from falling more in love with you, yes i'd stop the world, if it finally let us be alone

ojojoj, gammal bortglömd bild!

idag står det mycket på schemat, fysik plugg, hjälpa morbror att flytta, kolla på simlucian där lovisa ska vara med(?), fortsätta fixa/planera&förbereda inför mitt nya rum. jag tror jag kör på new york temat, och jag ska försöka övertala mamma och pappa till att jag absolut behöver den där walk-in-closeten som jag har planerat, och tro mig, jag kommer lyckas. bis abend! ciao


team who?

jag saknar sommaren. jag saknar att vara så oförskämt brun, nej inte brun, svart. jag saknar hur saltvattnet alltid gjorde mitt hår überlockigt, och snyggt, lite surfaraktigt. jag saknar hur jag och tayfun låg på våra madrasser ute vid "bollarna" och snackade i flera timmar, tills vi båda började bränna oss, då paddlade vi in, för att någon timme senare paddla ut och snacka igen. jag saknar hur ingenting var som det skulle, men hur det ändå var precis så som det skulle vara. vintern är bara kall och jobbig, +att på vintern blir man ett år äldre, och ju äldre man blir, desto jobbigare verkar livet bli, så jag skulle gärna vilja att peter pan kommer och knackar på mitt fönster en vacker stjärnfylld kväll, och tar med mig till landet ingenstans. tror ni han kommer om man önskar sig honom i julklapp?


Im no one special just another wide eyed girl whos in love with you

when you think happyness, i hope you think that little black dress


today im a boy

yep, today im a boy


it's still a little hard to understand what's going on.

i princip hela bremen-gänget, förutom hast som gömmer sig längst bak.

jag saknar faktiskt kvällarna, dagarna, veckan med er. ni är underbara!


There's still a little bit of your face, I haven't kissed

Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball


marry me

pratar just nu med grönis och frågade om han ville gifta sig med mig. han svarar inte, vilket jag tar som ett nej, haha, jag skrämde nog livet ur honom :)

ikväll tillhör jag ingen.

jag har blivit rätt så trött på allt vad du, dig, ja, du heter. jag tycker du är jobbig. jobbbbbbbbbbig. jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, hur mycket jag stör mig på hur du håller på med andra tjejer, men jag får inte hålla på och ens snacka med andra killar, för då blir du sur.

ska iallafall försöka klämma in någon timme i studion nu på lovet, måste verkligen hinna det.


bremen

mer kommer senare, puss


stresssssss

bad day, nationella i matte c imorgon, wish me luck.

be right back

sabina är hemma! ohgud vad skönt det känns.

min resa i bremen var underbar, lärde känna massa underbara människor och hela det svenska gänget blev riktigt tajta. kommer sakna kvällarna tillsammans med er.
tyskar är bra på fest, de är kanske till och med och tävlar om titeln som BÄST på fest. dock är dom inte lika bra på att dansa.
nu ska jag fortsätta med vad det nu var jag höll på med, och imorgon bär det av till hbg för att röntga munnen. mhm, du såg rätt, munnen.

TAYFUN JAG HAR SAKNAT DIG! ring mig, älskar dig!


dag 3

igor var det riktigt nice, vi var ju som sagt po en fest, och dansade och hade roligt i säkert över 7 timmar :) det var massa trevligt folk och mycket bra musik, bland annat lite svenska lotar (boten anna och jag sitter här i vänten), do blev det lite allsong :) kom hem vid 3 tiden, och do var man inte för pigg

idag har inte varit en FÖR rolig dag, men det har ju funkat. vi var först po nogot musem, där man nästan somnade, och sen gick vi till ett shoppingcenter, och nu är det nogon slags middagsbjudning hemma hos min tysk.


jetzt gehen wir schon zu eine Party.

jetzt gehen wir schon zu eine Party.

oh gud, det är verkligen roligt här borta, och nu är det fest för alla utbyteseleverna och sedan nogra tyska kompisar till vora tyskar. saknar alla där hemma, men här är det ockso rätt so jefla bra, so jag skulle kunnat stanna ett tag till :) imorgon blir det nog nogot disko liknande (om jag förstod det rätt so var det ungefär som bahnhof), och po eftermiddagen ska vi till julmarknaden och lite annat..

idag har vi varit po julmarknaden, och även po bremen geschischthaus. vilket boda tvo var intressant, och nu kommer oskar och hans tysk for att hämta oss, ha so kkul ikväll, för det tänker jag ha! :)

dag1.

idag gick vi upp vid 20 över sju, och vid 20 i so skulle vi cykla till skolan. mamma, tänk dig om det tar mig en 20minuter att cykla till skolan i sverige, det tog nästan det dubbla, eftersom det var den dubbla vägen! väl framme i skolan fick vi en rundtur, och sen käkade vi. jag och jessica delade, det var nogot med marsipan och nogot med choklad i vora bullar. efter frukosten so gick vi till ett datarum, det var runt 10tiden, och vi har suttit här tills nu, halv 1. martin sitter brevid och säger att jag moste berätta att jag "sov" po honom, men det gjorde jag inte, jag pratade med min tysk och martins tysk, eftersom martin inte kan ett ord tyska och vi bestämde nogon cykelväg. martin hälsar att han kan visst ett tyskt ord: bratwurst. GRATTIS martin, vilken kunskap du ligger inne med! klockan 1 är det lunch, sen ska vi go pü schnitzeljakt in der stadt, haha, vi har ingen aning om vad det är. vid 4 tiden ska vi till bremens museum, och vid 9tiden ikväll är det fest i nogon lokal som nogons pappa äger, en lokal som man använde som bombrum om jag inte förstod det fel.

min tysk är väl en aning speciell (HAN ÄR TJOCK/martin), och det gor ett rykte om det ockso, alltso ibland blir jag lite rädd.. men jag har riktigt roligt, 
mamma&pappa, ring mig ikväll vid 7 tiden! älskar och saknar er, pusssss :)


framme!

jag har kommit fram, och jag lever. yes i do. alltso, allt är olika ifron vad det är i sverige. jag saknar alla, riktigt mycket, men kommer ha roligt. agendan för ikväll är att vi ska över till ett annat utbytes par; alexander och oskar hast, so jag kommer fo prata lite svenska iallafall :)

togresan gick bra, jag och martin hadde högläsning i ungefär tvo kapitel, och sen kom vi till färjan. po färjan köpte jag ingenting, började fundera ut vad jag skulle köpa till mina föräldrar och mina systrar, och jag kom inte fram till nogot vettigt. när vi hoppade po toget igen so sov jag lite med min levande kudde som ot hela tiden, det tog aldrig slut! efter 8a timmars togresa, so kom vi fram, och min tysk (pieter), hämtade mig med sin mamma, dom var riktigt trevliga, och när vi kom hem so visade dom mig upp till "mitt" rum, och sen ot vi och pratade lite, och nu sitter jag och piter här och jämnför vägen till skolan med vägen till skolan i landskrona, det var lika long väg :) iallafall, nu ska vi över till oskar och alexander, jag försöker uppdatera imorgon! imorgon är det party, hehe, det kommer bli roligt:)

99 Luftballons

nu bär det av! eller ja, nu och nu, om ungefär en timme borde väl min granne komma och knacka på och säga: sab! nu är det dags! och sen hoppar vi in i bilen till tåget på väg mot äventyr i bremen. min väska är inte riktigt färdigpackad, vilket säger mig/er att det förmodligen har blivit liiiite för mycket grejer som blivit medtagna, men jag har så svårt för att säga nej! oh, dom där stövlarna, dom bad ju så snällt om att få följa med, så har jag inte hjärta att säga: nej älsklingar, ni kommer inte bli använda, ni är för tunna, så skulle dom säkert säga: men vi har aldrig varit i tyskland? :( sen hade jag inte haft något val. okej, det där låter nog sjukare än vad det var tänkt, och jag skojar, jag lovar, men det är liiite  för tidigt på morgonen, vi skyller på det! iPoden är nu fylld med massa bra musik, och jag känner mig redo! men det är något som fattas, jag kan bara inte sätta fingret på vad det är..

vi kör på lockigt idag, vi kommer köra på lockigt hela resan, för min lillasyster har gömt plattången denna gången. usch, det är verkligen inte snyggt:

 

AU REVOIR! :)


SABFAKTA 5

jag kan lösa en rubikskub, på riktigt. lärde mig det i 8an, när jag fick en kub från min moster, och har ända sedan dess gjort det. min kub gick dock isönder nu i ettan, och i turkiet köpte jag en ny, som jag höll på med 24/7 med. på bussen, på stranden, på resturangen, vart jag än gick med min lilla kub, så hade jag maximal uppmärksamhet, och alla var imponerade.

come here rude boy

packning


other boys i could not see

som det kan gå, när bellis får välja bild.. jag har dock börjat få riktigt långt hår, iallafall när man använder plattången ist för att låta dom fula lockarna synas. och varför ser mina fingrar ut som prinskorvar?! oh herregud.. korta ögonfransar också, shit, denna bilden borde inte visas.

 

anyways, TYSKLAND IMORGON! oh, jag längtar! tay, hör av dig till mig snart

baby it's killing me, the fact that you aint around, jag älskar rihannas nya cd.


SABFAKTA 4

okej, here we go: jag har världens fulaste mellan namn. det är nästan så fult så att jag inte ens vågar skriva ner det, utav rädsla för att bli mobbad.

jag heter Kimberly.. KIMBERLY?! hade inte mina föräldrar sämre fantasi?
usch, jag tror jag håller mig till sab.

jag älskar dig!


hehe, dålig printscreen, men gud vad jag har en underbar bästa vän. var bara tvungen att nämna det.

till tayfin yasar.

oh min underbare vän, jag hoppas verkligen att du mår bra. du är underbar, och du får alltid mig att må så bra, och tillsammans med dig känner jag mig älskad. jag kan inte säga mer än att jag älskar dig, och det kan jag inte säga tillräckligt många gånger. jag saknar dig, och jag vill bra krama bort all din smärta. jag älskar dig.


saknar dessa tiderna, saknar allt som har med dig att göra. genom att bara finnas förgyller du min dag, min älskade vän.

RSS 2.0